31/5-12








Tagen med min Nikon D50.
Steg upp kl kvart över 3 i morse och fågelskådningen började kl 05.00..men jag, Zandra och Armine orkade inte vara där så vi cyklade in till stan istället! Vi var på statoil först och Armine bjöd oss på fika, mums..sen så var jag "hög" på socker längst vägen..skrek "it's peanut butter jelly time" hela tiden..Skrattade också åt ingenting! s:
Sen drog vi till smörblomman och snackade lite, vi hann också ta några kort! Efter ett tag så bestämde vi oss för att dra hemåt, kom hem runt vid kl 6. Brorsan var då vaken och då bestämde jag mig för att göra honom sällskap, vi hade skit kul. Kl halv 8 så gick jag och la mig för jag var skit trött..Vaknade sen kl 13.00..och jag är fortfarande trött :@

Beautiful Voice.




Ed Sheeran <3<3

Wish.


(Negai)

Hej alla fina och glada människor. Snart är det sommarlov och jag längtar redan som fan, eller..jag har faktiskt gjort det sedan i vintras..men nu äntligen så är det inge länge kvar. Hade förresten simprov idag..efter skolan. Fick skynda mig att dra hemåt och byta om snabbt, sen åka mot badhuset. Badade en halvtimme och det gick väldigt bra kan jag ju säga! Var också tvungen att göra klart teknikuppgiften..och jag lämnade in den typ..kl 13.00. Nu är jag väldigt trött, har också hunnit laddat ner nya låtar till mobilen..japanska låtar alltså :'>.
Alice nine, Miyavi, The GazettE osv! Har btw sovmorgon imorgon, fan vad skönt: börjar 9.40 och då har vi gympa men vi ska fika..woho.
Blev sugen på att göra en liten skylt till min fina bästa vän, Vera <3.
Aishiteru ~

Härlig dag/kväll!

Var med Zandra och Jonatan idag, det var fett kul..srsly!
Här är några fina och roliga bilder, enjoy!









(tjock man ser ut..)














Tagen med min Nikon D50.
Detta måste göras om!

26/5-12

Här är några bilder som jag och min finaste bästa vän har fotat ute igår:







(jag ^. lol.)

(Min fina bästis.)

The GazettE.


Ni borde verkligen lyssna på detta, det är ett japanskt band: som ni kanske ser. Men de sjunger också på engelska, iaf på vissa meningar. But still, lyssna ändå på dem. Ruki som är sångaren är sjukt jävla bra på att sjunga, dem andra är också jävligt bra på att spela instrument. Alla är också dösnygga, dööör. Önskar att jag var japaaaaan och bodde i Japan från första början. Fml. Anyway, killen till höger är Reita...honom älskar jag mest! Han är en bassist och är sjukt jävla snygg.

Han fyller också år idag förresten, GRATTIS REITA! <3

Blue hair.


Har bestämt mig att jag ska färga blått senare i sommar, nån gång i Augusti eller lite tidigare. Vi får se :>, måste först bleka mitt hår som fan...haha. Men jag längtar tills jag ska färga mitt hår! Börjar redan få en stor hår utväxt. Ska också pierca mig förresten, när jag har pengar...ska skaffa septum och kanske hål i läppen också! Fast, jag är väldigt säker på att jag ska ha septum. Gahh, vill ha pengaaaaar nu..för fan. LÄNGTAR.
PEACE OUT!
xx

Min älskade ritplatta <3.


Snart fyller jag och min ritplatta år, Den: 1 år, Jag: 16 år <3.
Bilden är ritad i paint tool sai med min wacom bamboo fun medium, OBS - kopiera inte, tack!

Aishiteru




Wazaaaaaaaaaaaaaaaaap? Nothing, just chillin' with ghostface aka Scream.

Aishiteru - Jag älskar dig på japanska.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är nog sommar, jag älskar helt enkelt sommaren. Då kan man åka och bada eller varför inte sola? Jag älskar framför allt när man är ute och så är det dödsvarmt ute, shorts och linne på sig..höra fåglarna kvittra och solen som är framme för att värma en, göra så att hela staden/byn blir livlig av sig. Men en sak som jag hatar med sommaren, att det finns äckliga insekter som bin och getingar plus mygg och knott. Men annars är det helt perfekt! Äta glass med sina dudes, vara ute hela natten och titta på solnedgången vid 01.00 tiden..och se soluppgången igen vid 05.00. Och denna sommar kmr bli fett azummmmmm! Sommarjobb, vara med mina dudes, sola och åka till sthlm..och kanske fara på badhuset.

Splash.

Försökte ta kort på vattnet från själva kranen i köket, det gick sådär men är ändå rätt nöjd för att va en nybörjare på att fota. LOL.
Men här är resultatet, enjoy:



Tagen med min Nikon D50.

Blommor

Var ute och fotade idag, Här är resultatet:



Smile even if it hurts.

Smile even if it's a sad smile.

Hej alla söta läsare.
Har inte bloggat på väldigt länge, har nämligen haft mycket att göra..som att plugga och göra nationella. Plus så har jag inte haft ork till att blogga, gomene sai. Har lektion just nu men vi får gå hem om vi vill...alright. Ska dra nu. HEJ DÅ.
RSS 2.0