Don't give up.

Jag måste vara stark och gå framåt utan att titta bakåt.

 
Från och med nu ska jag försöka tänka positivt! JAG SKA FAN BLI STARKARE, OCH VINNA ÖVER MIN ÅNGEST..DEPRESSIONEN OSV! Ska fan inte behöva må dåligt såhär nå mer, dags att ändra på mig!
Jag älskar min kropp, jag är vacker, jag har mina vänner och min familj, jag är stark och kmr klara det här!

The Reaper.

:/

 
Kmr bli helt forever alone under lovet, R.I.P.

Urusai.

Quit.

Navelpiercing.

Idag har jag tagit hål i naveln, ehehehhe.

Fab.

Hej.

Fighter.

Ja...vad ska man skriva om :///. Snart är det höstlov och snart på fredag så ska jag dra till Nettis, ska vara med henne och hon ska fixa mitt hår så att jag får dreadlocks. Och nu på måndag ska jag på stan med Mimmi efter skolan :)). Idag blir det väl inte så mkt att göra, funderar kanske på att rita men det är inte säkert att jag gör det idag. Ska först ta det lugnt och ska ta o duscha senare idag. Under höstlovet ska jag börja plugga japanska igen, woho och så kmr jag sitta inne tror jag..helt forever alone ://. What to do...

PMS.

My wishlist..

 
osv...

. . .HAPPY BIRTHDAY MARSHALL BRUCE MATHERS III <3

 
Oh wait. Har ju glömt en sak, Eminem..den bästa rapparen fyller 40 år idag. Jag älskar dig, du är min stora idol och kmr alltid att vara det. Tack för att du och din musik har funnits där för mig, du har räddat mitt liv och kmr fortsätta göra det! Du är en stor legend precis som 2pac! Fuck Nicki Minaj, Drake osv. STAY ALIVE AND KEEP ON RAPPING! From your Stan.

.

Depressed.

Amnesia.

Thoughts.

HEJHEJHEJHEJ. Börjar bli lite oaktiv igen menmen...har en ny dator och jag älskar den grymt mkt. För några dagar sen så gjorde jag slut med min kille för jag orkade inte med distans osv. Så nu är jag singel igen, huehuehue. Det är skönt att vara singel igen men samtidigt inte och jag börjar bli sjukt desperat över att vara nära någon, speciellt när man ska sova ://///. Känner mig nu forever alone, lol. Ska dra till luleå imorgon och vara med Emil.
RSS 2.0