Never Say Goodbye.

Hej ni som läser min blogg!
Förlåt att jag inte skrev aka bloggat på ett tag, hade fullt upp like always. Fy för skola, hade massor med prov i förra veckan och nu har jag 2 st kvar som är nästa vecka, v. 14. På senaste tiden så har det varit...sådär...upp och ner, you know? För någon dag sen så hade jag ett värsta utbrott, hemskt ):. Jag skyller på mitt PMS, hade ju det då den dan. Fan vad tiden går snabbt nu btw, när det är sommartid..och det känns som att helgarna galopperar iväg efter några sekunder och poff! Så är det måndag..fml. Men snart är det lov och då ska jag ta det lugnt, sova ut och vara med min finaste vän! Saknar dig <3. Saknar också min storasyster sjukt mkt och det har gått över ett halvår sedan hon flyttade till Västerås. Gud vad jag saknar din doft, ditt leende, ditt skratt, din röst ( vi snackar ju ibland men ändå. Vill höra det hela tiden), din humor osv. Här är en citat btw:
Never say goodbye because goodbye means going away and going away means forgetting.. ~ Peter Pan.
Ok. ska. sluta. va. emo. hihi.
xoxo.

Dear Evelina.


Ni borde besöka hennes underbara blogg: www.Utanviingar.devote.se
Jag tycker verkligen att hon borde förtjäna mer läsare. Hon är en sjukt underbar person som är alltid där för en även fast hon har det inte lika lätt, hon är alltid sig själv vilket vissa inte gör. Jag är så jävla glad att jag hittade denna person, är glad att jag är hennes vän eller snarare hennes bästa vän. Evelina är sjukt vacker, bra på att rita och sjukt bra på att fixa bloggdesigner! Älskar dig vännen! kommer alltid att göra det. Kommer alltid finnas här för dig, kommer alltid torka bort dina tårar och krama om dig..för att säga att allting kommer bli bra. Du är stark!

Dålig dag. Indeed.




Piss dag idag. Känner mig så usel, är grymt avundsjuk på folk som är snyggare än mig blabla.
Damn.....har ångest också som går aldrig över..det kommer alltid tillbaka..det är jag 100 % säker på. Måste söka hjälp, måste det annars förlorar jag mig själv..föralltid. egkprgkpgh, som ni vet. jag söker inte uppmärksamhet for fuck sake. Vill bara skriva av mig lite, PUNKT.
Blev iaf glad när min kära stora syster ringde till mig tidigare idag och att Loreen vann i melodifestivalen. And noooow...mitt liv är fuckt up igen.

RSS 2.0